Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

juli 2021

Verdiepingsworkshop Directe Schade Afhandeling

1 juli | 13:00 - 16:00
Bureau DFO Hoevelaken,

Via algemene webinars hebben schadebehandelaars de afgelopen maanden informatie tot zich genomen met betrekking tot het systeem van directe schadeafhandeling van motorrijtuigenschades, zoals dat per 1 juli a.s. door verzekeraars als bedrijfsregeling zal worden gehanteerd. Voor een vertaling naar praktijksituaties was tot dusver nog geen gelegenheid. Daar gaat Anita Hol-Bubeck tijdens deze workshop verandering in brengen. Via uitgebreide casusposities wordt ingegaan op de werking van de bedrijfsregeling DSA.

Meer weten »

oktober 2021

Workshop Ongevallenanalyse

7 oktober | 13:00 - 16:00
Bureau DFO Hoevelaken,

Het is voor schadebehandelaars belangrijk om tot op zekere hoogte de logica van de lezing van een verzekerde of een tegenpartij bij het ontstaan van een verkeersongeval op waarde te kunnen schatten. Verkeersongevallendeskundige Ger van Laere neemt de schadebehandelaars mee in de intrigerende wereld van verkeersongevallenanalyse en verkeersfraude.

Meer weten »

november 2021

Expertmeeting

25 november | 13:00 - 16:00
Bureau DFO Hoevelaken,

Deelnemers leveren zelf casusposities uit de schadebehandelingspraktijk aan die tijdens deze bijeenkomst gezamenlijk worden besproken. Het onderling discussiëren over belangen en juridische posities van belanghebbenden op basis van polisvoorwaarden en wetgeving wordt door de deelnemers als grote meerwaarde van deze meetings ervaren.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen